Visitekaartje maken

Visitekaartje maken met een eigen bestand

Heb je al een drukklaar bestand? Controleer dan even of je bestanden voldoen aan de aanleverspecificaties. Om het je nog gemakkelijker te maken vind je bij alle folderproducten ook werktekeningen waar alle aanleverformaten, marges en afsnede van het visitekaartje duidelijk in staan aangegeven.

Kies hieronder het formaat van de folder. Kies daarna papiersoort, eventuele afwerking, aantal en levertijd en upload je bestanden. Ga daarna naar de kassa om de bestelling af te ronden.

Liever online je folders ontwerpen?

Klik hier voor een overzicht van alle blanco templates en begin met ontwerpen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Drukbestanden maken: Praktische tips

Als je zelf je drukbestanden maakt om je visitekaartje te drukken is het belangrijk om goed te letten op enkele punten. Dan kunnen we je bestanden direct verwerken en ontvang je je visitekaartje zoals je het verwacht.

1. Lever je bestand aan op het juiste formaat. De maten staan bij het product aangegeven en op de werktekening die je bij het product kunt downloaden.

2. Gebruik alleen CMYK kleuren. Andere kleuren zoals RGB worden automatisch door ons omgezet naar CMYK maar dit kan kleurverschil tot gevolg hebben.

3. Zorg voor voldoende afsnede.
Plaats je teksten, niet-aflopende foto's en kaders niet te dicht op de randen en laat alle achtergrondkleuren of foto's doorlopen tot aan de buitenste randen. Na het drukken wordt er rondom minimaal 2mm afgesneden (Bij elk product in de shop staat de precieze afsnede duidelijk vermeld) Ons advies is om 5mm afstand tot de randen te bewaren.

4. Gebruik foto's met een hoge resolutie.
Voor een scherp eindresultaat adviseren wij je bestanden aan te leveren in 300 dpi. Weet je niet hoe je de resolutie kunt controleren? Vergroot dan je bestand op het scherm tot 150%. Als de bestanden dan nog scherp zijn is de resolutie zeer waarschijnlijk voldoende voor een goed drukresultaat. Toch twijfel? Kies dan bij je bestelling voor een uitgebreide controle.

5.Lever aan in het juiste bestandsformaat.
  
Je kunt de volgende bestandsformaten aanleveren: PDF, TIFF of JPG/JPEG. Sla de bestanden op in een hoge resolutie. Lever je een PDF aan? Zorg er dan voor dat je de gebruikte lettertypen insluit. Dat is in te stellen bij het aanmaken van de PDF . Je kunt tekst ook als outlines/lettercontouren omzetten, in dat geval is insluiten van lettertypes niet meer nodig.